Renovaties

Vereeken Pleisters & Wandenbouw

Tijdens renovatiewerken komen pleisterwerken als eerste aan bod bij de afwerking van het interieur. Vooraleer je met de bekleding van de muren en het plafond begint, moet je ze eerst bepleisteren. Het is specialistenwerk waarbij je in de eerste plaats kiest tussen nat of droog pleisterwerk. Verder is het belangrijk om rekening te houden met droog- en wachttijden. Hoe dan ook is het cruciaal om de nodige aandacht te besteden aan pleisterwerken omdat ze in grote mate de look van je muren maken of… kraken.

Bij een renovatieproject wordt er dikwijls voor een nieuwe wandbekleding of een nieuw plafond gekozen. Als je de wandbekleding eraf haalt of het plafond eruit haalt, zal je merken dat het pleisterwerk ook loskomt. In de meeste gevallen moet er dan ook opnieuw bepleisterd worden. Dat geldt wanneer je gaat behangen, maar ook als je muren opnieuw wilt schilderen. Ook bij het plaatsen van tegels of een glaswand is een verse laag pleisterwerk noodzakelijk.

Contacteer Ons

Gyproc- en pleisterwerken

Valse wanden met Gyproc


Wil je een extra zolderkamer of een bestaande kamer herinrichten? Dat kan met valse wanden of scheidindswanden uit gyproc. Dit kan in verschillende diktes en sterktes en ook de isolatie kan het geheel gekozen worden. Uiteraard kunnen ook hier stopcontacten, schakelaars, domotica en openingen voor deuren/ramen voorzien en geplaatst worden.

Pleisterwerken


Wenst u uw muur of plafond een opknapbeurt te geven? Dat kan op een budgetvriendelijke manier met pleisterwerken. Wilt u daarbij een uitstekende afwerking en perfect resultaat, dan helpen wij u graag. Wij hebben voldoende ervaring met alle soorten renovatiewerken, kennis én vakmannen om de klus bij u te klaren op een propere en nette manier!

Uw muur bepleisteren heeft verschillende voordelen, zo heeft u gladde en strakke muren/plafonds, bestaande beschadigingen worden weggewerkt en opgevuld en uw vochtproblemen verdwijnen.

Werk
met ons

Vraag uw offerte aan

Vraag vandaag nog uw offerte voor een nieuwbouw- of renovatieproject.
Onze stukadoors en plakkers zijn gespecialiseerd in gyproc wandenbouw en gipsbepleistering.
U kan keer op keer op onze 25 jaren ervaring rekenen om van uw project een succes te maken.

OFFERTE AANVRAGEN

Een nieuwbouw of renovatieplannen?

Neem vandaag contact met ons op voor uw project.

Sint-Adriaanstraat 196, Haacht, België